Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen
Brian Sandifort

Over

Van harte welkom op BrianSandifort.nl! BrianSandifort.nl is een Nederlandse mannenmodeblog waar je inspiratie vandaan kunt halen, op de hoogte blijft van de laatste trends en je diverse artikelen leest over (mode) events, entertainment en overige dingen die mij bezighouden. De mannenmodeblog is het digitale platform van Brian Sandifort. Hij deelt graag zijn favorieten, belevingen en meer met jou op deze blog.

BrianSandifort.nl is een mannenmodeblog voor de meer modebewuste man en diens wederhelft in de leeftijdscategorie 18-34. Meer modebewust dan de Jan Modaal, maar toch lekker met beide benen op de grond en met een nuchtere kijk op de modewereld. Zeker geen fashionisto, maar liefde voor fijne mannenkleding. Uitgebreide kennis over mannenmode is niet noodzakelijk, al is het bijspijkeren van onze mode vocabulaire mooi meegenomen. Naast mannenmode houden wij van de wondere wereld van films & series en krijgen wij geen genoeg van alles rondom social media. Uiteraard onder het genot van muziek, want ook dat vinden we geweldig.

Alle onderwerpen die worden aangesneden op mannenmodeblog BrianSandifort.nl, zijn zaken waar de auteur achter staat. Het zijn kledingstukken die de auteur het liefste draagt, series die de auteur daadwerkelijk gekeken heeft en aanraadt, producten/diensten die de auteur echt gebruikt en campagnes die de auteur te mooi vind om onopgemerkt te laten gaan. Sommige artikelen op BrianSandifort.nl worden gesponsord, maar de auteur vindt het belangrijk om altijd een eerlijk artikel te schrijven. Bovendien wordt er bij elk gesponsord artikel duidelijk vermeld dat het om een gesponsord artikel gaat. Eerlijk en helder. Daarnaast zit er geen agency achter deze blog, waardoor de auteur zelf de inhoud kan bepalen en zo een onafhankelijke blik op dingen kan werpen.

Brian Sandifort

Brian Sandifort – de persoon achter de blog BrianSandifort.nl – is een 25-jarige fashion enthusiast, wonend in de Randstad. Op dit moment werkt hij als functioneel beheerder/online medewerker bij het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag. In 2016 behaalde hij zijn Communicatie diploma bij Hogeschool Inholland Den Haag. In zijn vrije tijd houd hij deze mannenmode en lifestyle blog bij. De modewereld beschouwt hij als een (te) gekke plek en hij ontdekt dan ook graag alle ins- en outs. Niet het typische modepopje, maar wel enthousiast over kleding, styling en grooming. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor goede reclamecampagnes, doet hij graag nerd-dingen als websites bouwen (zoals deze!) en zit hij aan het beeld gekluisterd bij een goede (bij voorkeur Scandinavische) film of serie.