Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen
Adverteren op BrianSandifort.nl

Adverteren

Dank voor je interesse in BrianSandifort.nl! BrianSandifort.nl is een groeiende mannenmodeblog voor de meer modebewuste man en diens wederhelft in de leeftijdscategorie 18-34. De interesses van de doelgroep zijn Mode, Entertainment (Films, series), Lifestyle en Social Media. Bekijk meer informatie over deze blog.

Mocht je een plek zoeken om jouw product of dienst op uit te lichten en sluit jouw product of dienst aan bij BrianSandifort.nl? Ontdek dan snel de mogelijkheden om te adverteren.

Advertorial

Een advertentie in de vorm van een artikel, zoals deze gewoonlijk zonder sponsoring ook op BrianSandifort.nl zou verschijnen. Doordat de inhoud van het artikel door de auteur van BrianSandifort.nl wordt geschreven, komt de advertentie betrouwbaarder over bij de doelgroep. Je kunt er voor kiezen om zelf afbeeldingen aan te leveren, maar er kunnen ook zelfgemaakte beelden in het artikel verwerkt worden. Een advertorial kan één of meerdere links naar jouw website of webshop bevatten.

On-site advertenties

Op BrianSandifort.nl is het op verschillende plekken mogelijk een advertentie te plaatsen. Het is mogelijk om dit in combinatie met een advertorial te doen. On-site advertenties zonder combinatie met een advertorial dienen te worden gehost op jouw eigen server, overige on-site advertenties kunnen in overleg op BrianSandifort.nl worden gehost.

Deze bedrijven gingen je voor

Neem contact op »