Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Stijlvol, multifunctioneel en perfect voor de lente: DockersŪ Alpha Lightweight

21 februari 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Stijlvol, multifunctioneel en perfect voor de lente: DockersŪ Alpha Lightweight
Stijlvol, multifunctioneel en perfect voor de lente: DockersŪ Alpha Lightweight
Stijlvol, multifunctioneel en perfect voor de lente: DockersŪ Alpha Lightweight

Een klassieke chino die geschikt is voor elke lentegarderobe en bovendien stijlvol en multifunctioneel is. Als man klinkt dat als muziek in de oren. Deze klassieke DockersŪ chino is gemaakt van Dobby stof, die de broek een subtiel stijlvol effect geeft. De licht elastische stof is zeer licht en beschikbaar in een reeks zachte lentekleuren die perfect bij iedere garderobe passen. Deze chino voldoet aan alle eisen: hij is multifunctioneel, comfortabel, duurzaam en ziet er goed uit. Hierdoor heb je alle ruimte om te bewegen en het beste uit jezelf te halen. Nog een pluspunt van deze chino is dat de broek zeer comfortabel is - iets wat je in de lentedagen wanneer de temperaturen stijgen zeker zult kunnen waarderen. Deze chino is in principe geschikt voor elke gelegenheid. Ideaal voor als je een drukke dag hebt. Start je dag met een informele zakelijke bespreking, ga vervolgens 's avonds romantisch uiteten met je partner en luidt vervolgens het weekend in in een gezellige bar met een strandthema. Je mixt de chino eenvoudig met een effen gekleurd overhemd om de look smart-casual te maken. Dit houdt in dat je een beetje netjes en een beetje casual mengt. Uiteindelijk kies je voor de juiste schoenen onder de broek om de outfit compleet te maken. Dit is wel het belangrijkste onderdeel. Een witte sneaker zorgt voor een sportieve look, terwijl een nette veterschoen de outfit iets netter maakt. Wil je dat je schoenen ook de smart-casual look ademen, kies dan voor een paar desert boots in een zandkleur of in een zwarte uitvoering. 


De DockersŪ Alpha Lightweight chino is verkrijgbaar in vijf lentekleuren: zandkleurig, marineblauw, felblauw, lichtgrijs en nectarinerood. De chino's kun je bestellen via de Dockers webshop of via Zalando.


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#dockers #alpha #lightweight #spring #lente #ss17 #spring/summer #2017
LEES OOK