Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Nederlandse mannelijke modebloggers

5 juni 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments

Voor je dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van mannenmode hoef je tegenwoordig niet ver meer te zoeken; het is slechts een paar klikken en voor je het weet raak je verdwaald in het doolhof van alle mannelijke fashion bloggers. Aangezien het lijstje mannelijke modebloggers eigenlijk alleen maar is toegenomen in de afgelopen jaren en ik natuurlijk niet de enige Nederlandse mannelijke modeblogger op het wereldwijde web ben, vind ik het de hoogste tijd om weer eens een mooi lijstje te maken van een aantal inspirerende en opvallende mannelijke fashion bloggers van Nederlandse bodem. Bij het maken van dit overzicht heb ik gekeken naar de actualiteit van de blog en of de mannelijke modeblogger zelf zijn artikelen schrijft en zichtbaar is in zijn eigen artikelen. Bovendien bestaat het grootste gedeelte van de blog uit eigen outfits of ander materiaal, waardoor je er zeker van bent dat je een authentieke mannelijke modeblogger kunt volgen. Bloggers die ik uit dit overzicht heb weggelaten zijn zij die klakkeloos persberichten overnemen zonder er een eigen twist aan te geven en zij die dus al enige tijd geen actuele content meer hebben geplaatst waarin zij zelf zichtbaar hun outfits showden. Tijdens mijn zoektocht om zoveel mogelijk van de Nederlandse mannelijke modebloggers in kaart te brengen, raakte ik eerlijk gezegd ook verdwaald tussen al het modegeweld dat mannen tegenwoordig de ether op slingeren. Op Instagram zijn er een hele boel modieuze types terug te vinden, maar gelukkig is in ons kleine kikkerlandje het aanbod mannelijke modebloggers nog redelijk binnen de perken. Geef deze mannen een compliment en voeg ze toe aan je lijstje blogs to follow, want voor de camera staan en je outfit showen op internet is best bijzonder en vereist veel werk!


Kijk je mee naar alle Nederlandse mannelijke modebloggers die ik heb verzameld?


P.S. Meer weten over de mannenmode & lifestyle blog waar je nu bent beland? Ga dan naar deze pagina of klik eens door de website!


Nederlandse mannelijke modebloggers

Menswear by MW

Marco Wallenburg is de oprichter van de Nederlandse mannenmodeblog Menswear by MW. Op deze blog vind je de meest stijlvolle outfits van Marco terug en dat gaat vaak gepaard met hele mooie fotografie. De stijl van Marco is wisselend, maar de meeste outfits van Marco zijn echte uitblinkers die qua fotokwaliteit niet onderdoen aan die van internationale mannelijke modebloggers Adam Gallagher. De ene keer verrast Marco Wallenburg je met een geklede outfit, de andere keer met een heerlijke casual outfit. Zijn meeste foto's zijn gemaakt in het hartje van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. De internationale allure van de fotografie is ook terug te vinden in zijn blogteksten, want hij schrijft al zijn artikelen in het Engels.


Nederlandse mannelijke modebloggers

JustKVN

Kevin Geurts heeft ook zijn eigen plekje gecreëerd op het wereldwijde web, namelijk JustKVN. Deze Nederlandse mannenmode blogger heb je vast al vaker voorbij zien komen op mijn blog of mijn social media, want ik ben deze gezellige blogger al heel vaak tegen het lijf gelopen op de Amsterdam Fashion Week en tal van andere modieuze evenementen. Voor Kevin is JustKVN zijn eigen virtuele dagboek waarin hij zijn leukste outfits, lifestyle tips en beauty tips deelt. Elke maand praat Kevin je op zijn mannenmode blog bij met alles wat hij die maand heeft meegemaakt en showt daarbij een aantal erg Instagramwaardige kiekjes. Zijn blog is in het Engels.


Nederlandse mannelijke modebloggers

Jurjen Harmsma

Jurjen Harsma is één van de snelst groeiende Nederlandse mannelijke modebloggers van het moment. Op Instagram vergaart hij volger na volger en op dit moment zijn er al ruim 20.000 mensen die in zijn outfits (en/of looks) zijn geïnteresseerd. Nadat hij een tijdje op Instagram zijn outfits deelde, maakte hij daarna ook ruimte voor zijn eigen plekje op het wereldwijde web voor meer foto's per outfit. De fotografie van Jurjen Harmsma wordt meestal gedaan door Pieter de Gans. Beide heren hebben ervaring met modellenwerk, wat terug is te zien in Jurjens foto's. De stijl van Jurjen is er één van mixen, wat ik zelf ook erg leuk vind om te zien. Zo combineert hij een nette pantalon met een casual jasje en schuwt hij het niet om in een zomerse outfit te gaan voor een korte broek met een net wit overhemd. Daarnaast durft Jurjen ook wat meer bijzondere outfits samen te stellen, die je de gemiddelde Nederlandse man wellicht niet ziet dragen. Maar dat zorgt er juist voor dat je door het volgen van deze Nederlandse mannelijke modeblogger ontzettend wordt geïnspireerd. Ook Jurjen schrijft zijn blogteksten in het Engels.


Nederlandse mannelijke modebloggers

Ruben vd Sande

Deze Nederlandse mannenmode blogger heb ik pas sinds kort op mijn radar gekregen. Zijn Instagram feed is jaloersmakend goed van kwaliteit en elke foto past bij elkaar. Nog even en hij tikt de 10.000 volgers aan, een mijlpaal dat hij zeker verdient. Het gevoel dat alles klopt krijg je wanneer je zijn blog bezoekt. Ook dat zit gewoon lekker in elkaar. Strakke vormgeving en mooie fotografie en Ruben draagt ook nog eens énorm leuke outfits. Ruben schrijft zijn blogs in zowel Engels als Nederlands, afhankelijk van het publiek waar hij zijn artikel voor schrijft. Op zijn blog vind je artikelen over de kleding die hij draagt, de reizen die hij maakt en de beautyproducten die hij gebruikt. Zeker een aanrader om de Nederlandse mannenmode blog van Ruben te volgen!


Nederlandse mannelijke modebloggers

Dwain Mooijweer

Ook Dwain Mooijweer is een Nederlandse mannenmode blogger die lekker gaat op Instagram. Zijn ruim 13.000 volgers krijgen op regelmatige basis outfits voorgeschoteld waarin Dwain luxe merken als Dolce & Gabbana en Gucci combineert in degelijke outfits. Zijn looks zien er altijd verzorgd uit, soms volledig in zwart, soms in combinatie met kleur. De outfits van Dwain zijn erg toegankelijk, dus voor elke Nederlandse man een goede inspiratiebron! Heel veel tekst komt er bij de blogs van Dwain niet bij kijken, het draait voornamelijk om de foto's. De teksten die hij wel bij zijn foto's zet zijn in het Engels.


Nederlandse mannelijke modebloggers

ThisIsMDFS

ThisIsMDFS is de nieuwe naam van de blog van Christian Mpamo. MDFS staat voor My Dutch Fashion Style en ThisIsMDFS is dan ook een mannenmode blog die is gemaakt om te inspireren. Christian Mpamo is afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute en heeft dan ook een eigen visie op mode. Gedurfd en speels zijn woorden die de stijl van Christian omschrijven. De ene keer uitbundiger dan de andere keer, maar Christian is een Nederlandse mannenmode blogger die weet waar hij het over heeft. Voor de Nederlandse man minder toegankelijk dan Dwain, maar wel net zo inspirerend.

http://www.thisismdfs.com/

Nederlandse mannelijke modebloggers

Christian Gertsen

Christian Gertsen kun je kennen van meerdere blognamen, zo was zijn site voorheen Sanctuaryfornobody.com en daarvoor was het Fashiongentrix.com. Christian zijn kledingkast lijkt vol te hangen met zwarte kledingstukken, maar soms maakt hij ook een uitstapje naar een outfit met meer kleur. Zwart is gewoon zegmaar echt zijn kleur, want hij komt dichter bij zichzelf door zwart te dragen. Naast eigen outfits op zijn mannenmode blog laat hij je ook high-end en high-street mode zien door streetstyle foto's voorzien van zijn eigen commentaar.


Nederlandse mannelijke modebloggers

Mr. Lunettes

Niet de meest onderhouden blog in het lijstje, maar dat kun je Pim Spoor - de man achter deze mannenmodeblog - niet kwalijk nemen met zijn drukke agenda. Hij is student Media, Informatie & Communicatie samen met een minor Fashion & Editorial Branding (AMFI). Door zijn opleiding en bijbehorende stages - bijvoorbeeld bij Metro Lifestyle (waar Metro Mode onderdeel van is) - houdt hij maar weinig tijd over om zijn kenmerkende zwartleren jasjes te showen. Pim schrijft zijn artikelen in foutloos Engels, maar soms verschijnt er ook een Nederlandse tekst op zijn blog. 


Nederlandse mannelijke modebloggers

StyledByLuc

Een Limburger, wonend in Maastricht, met de grote droom om in Amsterdam te gaan wonen en het daar helemaal te maken. Luc Herbergs houdt zijn ogen op zijn doel en deelt op zijn Nederlandse mannenmode blog waar hij tegen aan loopt om dit doel te bereiken. Dat doet hij aan de hand van outfit posts waarin hij zijn eigen stijl aan het ontdekken is en waarin hij geen standaard looks laat zien. Wanneer je hem op andere kanalen volgt, zie je dat hij er veel aan doet om zijn droom waar te maken, zoals meetings en het lezen van diverse boeken over bloggen. This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#mannelijke bloggers #mannelijke modebloggers #mannelijke fashion bloggers #nederlandse mannelijke modebloggers
LEES OOK