Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Outfit: Pink palms

14 september 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Outfit: Pink palms
Outfit: Pink palms

Terwijl ik inmiddels weer ben begonnen met de voorbereidingen voor mijn herfst- en wintergarderobe, geniet ik nog even na van een heerlijke vakantie in Ibiza. Zon, zee, strand, zwembad, cocktail, feestje. Kortom, het pure vakantiegevoel kon je echt voelen in Ibiza. In Ibiza stad genoten we van een boottocht over zee, liepen we - vanwege de gladde tegels - op een slakkentempo door de sfeervolle straatjes van de oude, ommuurde binnenstad en liepen we langs de enorme jachten die waren aangemeerd in de haven. Toch snel even een kiekje van mijn outfit weten te maken, met dank aan mijn reispartner Natasja! Zij schoot deze foto met haar nieuwe camera en deze aanstormend fotograaf maakt goede foto's, non pas? De temperaturen in Ibiza waren voortreffelijk, dus outfits als deze waren een uitkomst. Ik draag een zwarte, katoenen korte broek die een beetje zacht aanvoelt en niet stug is. Als top draag ik een heel licht shirtje. Zwart van kleur met pastel roze palmbladerenmotief. Lekker luchtig, passend bij de hippie-cultuur in Ibiza en ook nog eens leuk om te zien. De pastel roze kleur heb ik tijdens de zomer veel aangetrokken en ik heb een voorgevoel dat deze kleur zelfs in het aankomende modeseizoen nog steeds in de mode is. 


Waar ging jouw vakantie deze zomer heen?


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#ootd #outfit #palm #leaves #port #black #shorts #summer #ss17
LEES OOK