Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Outfit: Witte jeans en bruin jack met patronen

14 augustus 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Outfit: Witte jeans en bruin jack met patronen
Outfit: Witte jeans en bruin jack met patronen
Outfit: Witte jeans en bruin jack met patronen
Outfit: Witte jeans en bruin jack met patronen

Soms moet je je outfit ook niet moeilijker maken dan nodig is. Een simpele witte jeans, een t-shirt en een paar bruine brogues met gele rand. Afgetopt met een jack met patronen en je hebt je outfit gereed. Het klinkt nu bijna als een maaltijd waar je zo je tanden in zou willen zetten, maar ook met outfits is het een kwestie van de juiste ingrediënten bij elkaar zoeken, ze op smaak matchen en combineren tot een smaakvol geheel. In deze outfit heb ik het lekker simpel gehouden. De witte broek blijft een gewaagde keuze, zeker als je over een bepaalde mate van onhandigheid beschikt en je van kledingstukken met vlekken hele kunstwerken weet te maken. Tot nu toe heb ik het er in ieder geval redelijk van af gebracht: mijn witte jeans is kneiterwit gebleven. Op wat pluisjes na, wellicht. 


Het bruine jasje is wel één van mijn favoriete jasjes van het moment. Het combineert fijn met een simpel t-shirt en is makkelijk te matchen bij bruine schoenen. Vaak combineer ik mijn schoenen met het jasje en/of mijn t-shirt, zodat het er uitziet als een geheel. Ook in dit geval heb ik dat gedaan. De patronen van het jasje zorgen net voor een wat speelser effect, waardoor je gemakkelijker wegkomt met een 'saai' effen t-shirt. Voor de jeu van de outfit koos ik voor een t-shirt met horizontale streep. Dat zorgt er bij mij bovendien voor dat ik met mijn ranke lichaam toch nog enige breedte lijk te hebben.


De locatie van deze fotoshoot is overigens lekker fleurig, al zie je wel dat een enkele bloem al verwelkt is en toe is aan de herfst. Voor mij blijft het nog even zomer, want mijn vakantie heb ik nog in het vooruitzicht. Ik hoop tijdens de vakantie nog een aantal nieuwe outfits voor je te schieten, zodat de (tot nu toe zeer Hollandse) zomer nog net even wat langer duurt. 


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#ootd #outfit #white jeans #sacha shoes
LEES OOK