Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Braun multi grooming kit MGK3080: precisie scheren en trimmen met alles erop en eraan

30 juni 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Braun multi grooming kit MGK3080: precisie scheren en trimmen met alles erop en eraan

De afgelopen tijd heb ik de Braun multi grooming kit getest en deel ik in dit artikel mijn ervaringen met deze trimmer voor mannen. Om te beginnen wil ik direct iets uit de doeken doen: als het op scheren uitkomt ben ik een ontzettend luie man. Nu staan mannen in de ogen van vrouwen sowieso bekend om hun luie bestaan, maar scheren, dat vind ik toch altijd zo'n gedoe. Bovendien heb ik het ook niet bepaald getroffen als het op gezichtsbeharing uitkomt. Mijn baard van een maand heeft dezelfde lengte als van een getrimde baard van een willekeurige Nederlandse man mét een goede baardgroei. Enfin, daar doe je niet zoveel aan. Dus mijn oplossing is dan vaak om gewoon een keer in de zoveel tijd te scheren en de rest van de tijd mijn minimaal aanwezige baardhaar te rocken. Tot nu toe gebruikte ik altijd mijn Gilette scheermes om mijn gezichtsbeharing te scheren en als ik echt in een luie bui was gebruikte ik een scheerapparaat met zo'n driekops scheersysteem. Hartstikke leuk ding, maar als ik mijn majestueuze donshaar wilde verwijderen bleven er altijd een aantal fier achter. Kortom, het scheerapparaat gebruikte ik alleen als ik heel erg lui was en de nood toch enigszins hoog. 


Gilette Flexball ervaring

Een aantal weken geleden werd ik dus benaderd om de Braun multi grooming kit uit te testen. Toen de Braun multi grooming kit via de post werd bezorgd, zat deze in een vierkante doos met in totaal iets van negen onderdelen. Naast de trimmer zat er ook het nieuwste Gilette scheermesje (de Gilette Flexball) in met de draaiende kop voor een extra glad gevoel na het scheren. Met de trimmer uit de Braun multi grooming kit kun je een hoop kanten op. Met de bijgeleverde opzetstukken kun trimmen op 13 verschillende niveaus. En dat terwijl ik er waarschijnlijk maar 3 van deze niveaus zal gebruiken met de gemiddelde lengte van mijn baardhaar, haha. Mocht je voor hele strakke lijnen gaan, dan kun je een begin maken met de Gilette Flexball. Het is tevens voor het eerst dat ik - door deze 9-delige multi-grooming kit - de Gilette Flexball gebruik en het bevalt me goed. Het verschil is niet heel groot met mijn normale Gilette scheermes, maar toch merk je dat (bijvoorbeeld bij het scheren van de hals en nek) het scheren soepeler gaat met de Gilette Flexball. In plaats van dat je scheermes de bewegingen van je hand volgt, volgt de Gilette Flexball de huid die het scheert. Hierdoor merk je een iets gladder scheerresultaat dan bij de reguliere scheerapparaten. 


Trimmer uit de Braun multi grooming kit MGK3080 getest

De trimmer uit de Braun multi grooming kit MGK3080 is ook geschikt voor lichaamsbeharing en voor het verwijderen van uitstekende neusharen en haren bij de oren. Er zijn speciale opzetstukken voor deze regio's, waardoor je je haren effectief en zonder gedoe kunt scheren of verwijderen. Al deze opzetstukken zijn in een handomdraai van het apparaat af te halen en te vervangen door een ander. Zelfs zonder de handleiding van de Braun multi grooming kit te lezen, kun jij aan de slag. De trimmer laadt binnen 60 minuten op en kan dan 60 minuten lang worden gebruikt. Door middel van een led lampje kun je zien hoeveel energie de batterij van de trimmer uit de Braun multi grooming kit nog over heeft. Wanneer je hem aan de stroom hangt en hij vol is, dan brandt het led lampje groen. Bij gebruik (zonder kabel) knippert hij groen en op het moment dat de trimmer toe is aan wat frisse energie, dan begint hij rood te kleuren.


Kortom, de Braun multi grooming kit is een goede aanschaf door de handige trimmer en de bijgeleverde Gilette Flexball. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan prima, want de 9-delige multi grooming kit is verkrijgbaar voor rond de vijf tientjes, afhankelijk van het verkooppunt waar je de Braun multi grooming kit aanschaft.


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#grooming #scheerapparaat #braun #grooming kit #scheren #getest #review #ervaring
LEES OOK