Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Getest: Clinique for Men™ Maximum Hydrator

31 maart 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Getest: Clinique for Men™ Maximum Hydrator

Vanaf midden april is er voor mannen weer een nieuw huidproduct op de markt. Dit keer komt de verzorging voor de mannenhuid van het zeer respectabele merk Clinique for Men™. Met de Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate (ja, het is een hele mond vol) kun je jouw huid voorzien van de nodige hydratatie. Laat mij beginnen met wat feitjes over de water-gel van Clinique for Men. 


De maximum hydrator is 100% parfumvrij en is allergie getest. Clinique for Men™ Maximum Hydrator is als het glas water voor de huid om de dorst te lessen; de soepele, bijna waterachtige gel geeft de huid een koele hydratatie die het vochtreservoir van de huid direct helpt te verbeteren. Deze nieuwe hydratatiegel voor mannen trekt vocht aan en bindt het aan de huid voor een optimaal vochtpeil. Overigens is dit huidproduct voor heren als dagcrème en als nachtcrème te gebruiken en bevat de gel ingekapselde bolletjes Vitamine E en Vitamine C, die openbarsten wanneer ze in aanraking komen met de huid. Dit helpt de huid te beschermen tegen bijvoorbeeld luchtvervuiling, uitdroging en vroegtijdige huidveroudering.


De maximum hydrator van Clinique for Men™ is een fijne, verkoelende hydratatiegel, die zeker na het scheren de huid goed kalmeert en hydrateert.
- Brian Sandifort

Zo, nu heb je een beetje de feiten op een rijtje over de Clinique for Men™ Maximum Hydrator. Toen ik het product kreeg thuisgestuurd heb ik het eerst een tijdje getest om te kijken of de vernieuwende technologie in de gel ook fijn is in gebruik. Wanneer je het pompje gebruikt, dan komt er inderdaad een gel-achtige stof uit. Deze gel verandert daarna geleidelijk in een lichtgewicht vloeistof die een verkoelend effect geeft op de huid. Zelf vond ik het bijvoorbeeld erg prettig om na het scheren de Clinique for Men™ Maximum Hydrator te gebruiken. Je hebt maar heel weinig nodig van dit huidproduct voor mannen, want de vloeistof smeert goed uit. Tijdens het testen van dit huidproduct van Clinique for Men™ heb ik vervolgens geen aftershave gebruikt, maar door het gebruik van de maximum hydrator werd de geïrriteerde huid toch gekalmeerd. 


Een ander voordeel aan de maximum hydrator is dat het zichtbaar de vochtbalans van mijn huid weet te herstellen. Vaak droog ik mijn huid op enkele plekken uit om irritaties als puistjes en pukkeltjes te voorkomen of tegen te werken. Door het gebruik van de maximum hydrator van Clinique for Men™ trekt mijn huid mooi bij wanneer ik het heb uitgedroogd.


De adviesprijs van de Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate is €32,00. Je kunt de hydratatiegel aanschaffen via de website van Clinique of via één van de verkooppunten. Zelf vind ik het een fijn product, zoals ik al beschreef voornamelijk na het scheren. Het heeft echt een verkoelend effect wanneer het wordt aangebracht op de huid, al houdt dit niet heel lang stand. De huid wordt na het aanbrengen van de gel niet vet en er blijft geen residu achter. 


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Clinique. De inhoud van het artikel en de meningen en creatieve uitingen die hierin zijn verwerkt, zijn van mij en zijn onafhankelijk tot stand gekomen.
#clinique for men #huidproduct #maximum hydrator #activated water-gel concentrate #hydratatie
LEES OOK