Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Nieuwe modewinkel voor mannen: Stradivarius

21 februari 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Nieuwe modewinkel voor mannen: Stradivarius
Nieuwe modewinkel voor mannen: Stradivarius
Nieuwe modewinkel voor mannen: Stradivarius
Nieuwe modewinkel voor mannen: Stradivarius
Nieuwe modewinkel voor mannen: Stradivarius

De naam heb je misschien wel eens langs zien komen in de winkelstraten, maar verder deed je er niets mee. Stradivarius. Een nieuw merk uit het portfolio van Inditex, het bedrijf dat ook onder andere de modeketen ZARA de winkelstraten in hielp. Tot voor kort was Stradivarius een merk dat uitsluitend voor damesmode was, maar daar is nu verandering in gekomen: Stradivarius heeft namelijk de eerste collectie voor mannen gelanceerd! Helaas is de mannencollectie van Stradivarius nog niet door het hele land verkrijgbaar - je moet er even voor naar de hoofdstad reizen om in de Kalverstraat de nieuwe collectie te kunnen bewonderen. Gelukkig ben je niet verplicht de deur uit te gaan, want door simpel thuis te shoppen, belandt de Stradivarius Man collectie gewoon bij jou op de deurmat. 


De eerste Stradivarius Man collectie is gemaakt voor jonge mannen, zoals jij en ik, die comfortabele kleding willen die hun persoonlijkheid en stijl weet uit te drukken. De collectie is verdeeld in drie verschillende stijlen. Smart is het meest kosmopolitische deel van de collectie, die simpele kleding met fijne lijnen en sobere kleuren bevat. Casual looks, gedomineerd door natuurlijke vezels en neutrale kleuren zijn terug te vinden in het deel Cotton, terwijl de Denim-lijn, een historische referentie voor Stradivarius, innovatieve denimstoffen en –patronen levert.


De stijl van de Stradivarius Man collectie wordt omschreven als 'a gentleman with a rascal edge'. Bekijk de lookbooks van februari op deze pagina en ontdek de collectie van Stradivarius Man nu online of in de winkel bij Kalverstraat 42 in Amsterdam.


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#stradivarius #man #kalverstraat #amsterdam #nederland
LEES OOK