Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Ted Baker introduceert Ted Baker Tonics Parfum collectie voor mannen

8 mei 2018 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Ted Baker - Au - Eau de parfum

Begin deze maand heeft Ted Baker UK een nieuwe collectie Tonics gelanceerd. Een lijn van drie verschillende parfums voor mannen die vanaf mei 2018 in de winkel liggen. Ik mocht van Ted Baker even "voorproeven" op één van deze parfums, namelijk de Au (Gold) parfum uit de collectie. Het parfum werd bij mij geleverd in een mat zwarte doos, vergezeld met een gouden balpen met de leuzen 'Something To Write Home About' en 'Straight to the point'. De laatste woordgrap past goed in mijn straatje en was de ideale aanleiding om weer eens in de pen te klimmen voor een brand new blogpost over het nieuwste Ted Baker parfum voor mannen.


Een beetje achtergrondinformatie over deze Ted Baker Tonics collectie: het is een combinatie van een aantal afkortingen die je bij scheikunde hebt gehad en daarna bent vergeten: Ted Baker Ag (zilver), Ted Baker Au (goud) en Ted Baker Cu (koper) verrijken de fragrance collectie van het Londense merk. In de collectie komen de meest begeerde elementen terug, zoals violet, eucalyptus, leder, bergamot, vanille en cederhout. Elk parfum heeft een eigen toon die je kunt kiezen aan de hand van wat het beste bij jou past.


Ted Baker Au (Gold) Tonic parfum voor mannen is gemaakt voor 'de duivels goed geklede man die altijd opvalt in een menigte', dus dat past uiteraard naadloos bij mij. Fits like a glove, zouden ze bij Ted Baker zeggen. Glove is overigens ook één van de ingrediënten van Ted Baker Au (goud); wat zich vertaalt naar pikante kruidnagel. Verder zitten er in de gouden variant van de Ted Baker Tonics noten van bergamot en weelderige vanille. De geur laat zichzelf beschrijven als één die 'zeker een blijvende indruk zal achterlaten'. Het parfum is dan ook vrij zwaar - een perfect winterparfum wat mij betreft. Je moet dit parfum ook zeker bij je vinden passen, omdat het zo zwaar is. Overigens is de geur zelf wel ontzettend lekker door de vanilletonen; dat vind ik het lekkerste aan het Ted Baker Au (goud) parfum uit de Ted Baker Tonics collectie. Kortom: een krachtig, kruidig parfum dat erg goed past bij mannen die krachtig parfum zelfverzekerd kunnen dragen en het erbij kunnen uitdragen. 


De flesjes van Ted Baker Au (gold) Tonic parfum zijn omringd door een lederen huls met daarop scheikundige afkortingen. De gouden variant heeft - uiteraard - ook gouden details, waaronder de dop. De gouden tonic - Ted Baker Au - is dus vanaf begin deze maand verkrijgbaar bij Douglas en op de website van de parfumerie. De adviesprijs voor 100ml van dit parfum is €49,99. 


Zou dit parfum bij jou passen? 


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Ted Baker. De inhoud van het artikel en de meningen en creatieve uitingen die hierin zijn verwerkt, zijn van mij en zijn onafhankelijk tot stand gekomen.
#ted baker #parfum #eau de toilette
LEES OOK