Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Wat te doen met je vakantiefoto? Zet 'm op aluminium bij Fotofabriek.nl!

20 september 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Wat te doen met je vakantiefoto? Zet 'm op aluminium bij Fotofabriek.nl!

Voordat ik op vakantie ga, denk ik alle foto's in die ik op de plaats van bestemming kan nemen. Mijn gedachten dwalen weg bij een mooi vakantiekiekje aan de haven, selfies op een bijzondere locatie en een kenmerkende foto van bruine benen op een zacht wit strand met uitzicht op het kabbelende zeewater. Het besef dat je op vakantiebestemming vaak mooiere foto's maakt dan thuis - want beter weer en een meer bijzondere locatie - komt dan zo vlak voordat ik op vakantie ga en mijn camera ga inpakken. Vervolgens denk ik: als ik daar mooie vakantiefoto's kan maken, dan is dat leuke content voor mijn blog en dus is het handig als ik veel outfits meeneem zodat ik die kan shooten. Met een koffer zo vol dat ik per dag zo'n 3 verschillende outfits aan zou kunnen ga ik vervolgens op reis. Eenmaal met de voetjes weer veilig op de grond en met een cocktail in de hand, is het maken van outfitfoto's voor mijn blog wel het laatste waar ik aan denk. I came here to relax, not to work. Want dat vergeten de lezers van blogs vaak; bloggen is veel werk. En dat begint bij mij dus al met het nadenken over wat ik allemaal voor verschillende outfitfoto's ik kan schieten tijdens mijn vakantie. Heel veel outfitfoto's heb ik uiteindelijk niet gemaakt, het heeft zich beperkt tot een zwarte outfit en een witte outfit. Prima in balans. Een aantal van de andere vakantiefoto's plaatste ik onlangs op mijn Instagram-account, maar verder doe ik eigenlijk nooit zoveel met vakantiefoto's. Voor mijn interrail trip door Europa heb ik wel een fotoboek laten drukken, maar deze vakantie heb ik meer genoten zónder camera. 


Het handjevol foto's is niet genoeg om een fotoboek te vullen, dus wilde ik wel een keer iets bijzonders met een vakantiefoto doen. Daar koos ik de best scorende Instagram-foto voor (ook omdat ik die zelf gewoon het leukste vond en ik heel blij ben dat mijn reispartner deze foto heeft geschoten!): mijn mega geposeerde foto voor de blauwe zee. #HollandsNextTopModel, je weet zelf. Door Fotofabriek.nl werd mij vervolgens aangeboden om een foto op aluminium te laten drukken. Door het vele wit in mijn foto - mijn linnen overhemd shinet - is het niet verstandig om deze foto op aluminium te drukken, omdat dit vervolgens transparant wordt. Gelukkig kun je bij Fotofabriek.nl je foto ook op dibond laten drukken: je foto wordt dan gedrukt op aluminium met een witte toplaag. Via de online editor koos ik eenvoudig de foto die ik wilde en voegde ik binnen enkele ogenblikken mijn nieuwe aanwinst toe in mijn winkelwagen. Enkele dagen later werd mijn foto op aluminium per post bezorgd en kon ik mijn foto op aluminium in het echt aanschouwen! De kwaliteit is in orde, gewoon precies wat je van het product mag verwachten. Aan de achterkant zitten plakstrips, maar ik heb hem lekker decoratief op een randje gezet.


Wat doe jij met je vakantiefoto's? Heb jij wel eens een foto op aluminium laten drukken?


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Fotofabriek.nl. De inhoud van het artikel en de meningen en creatieve uitingen die hierin zijn verwerkt, zijn van mij en zijn onafhankelijk tot stand gekomen.
#foto op aluminium #fotofabriek #foto op dibond
LEES OOK