Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Video: Mannenmode don'ts voor 2017 volgens Fashion Week bezoekers

2 februari 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments

Op de Amsterdam Fashion Week vroeg ik in mijn vorige video wat de belangrijkste trends voor mannen zouden worden in 2017, maar ik was ook wel benieuwd wat de modekenners op dit modieuze festijn heel erg not done vinden op het gebied van mannenmode! Daarom stelde ik deze mensen weer een nieuwe vraag: welke trend heb je in 2016 gezien die je in 2017 echt niet meer terug zou willen zien? De antwoorden varieerden best wel; van bont tot skinny jeans. Ook heel grappig om te zien dat de modekenners het niet echt eens kunnen worden over de mannenmode don'ts van 2017, want de één is pro skinny jeans en de ander ziet ze liever gewoon niet terug in het straatbeeld. Lossere kleding wordt op de catwalk steeds meer de norm, maar in het straatbeeld is het nog niet echt terug te zien. Wellicht dat de vooruitstrevende modekenners in deze video de skinny jeans daarom liever links laten liggen; gewoonweg omdat de wijde broek toekomstmuziek is voor de modejunkies.


Klik snel op de video om te kijken wat de modekenners op de Amsterdam Fashion Week in januari vinden wat je écht niet meer in je garderobe zou moeten hebben in 2017. Ben jij het eens met deze mannen of kun je je helemaal niet vinden in hun mening? Laat een reactie achter met een trend in mannenmode die jij absoluut niet meer vindt kunnen in 2017!


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#trend #amsterdam fashion week #mbfwa #fashion week #januari #fred van leer
LEES OOK