Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Video: Mannenmode trends volgens bezoekers Amsterdam Fashion Week

31 januari 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments

Afgelopen weekend was het weer feest in de hoofdstad van Nederland! De Amsterdam Fashion Week duurde van 26 tot en met 29 januari 2017 en daar was ik twee dagen bij aanwezig. Vorig jaar maakte ik een video, waarin ik een aantal bezoekers vroeg naar de mannenmode trends voor de Lente/Zomer van 2016. Het geluid van de video liet te wensen over door de knallende beats die op de Amsterdam Fashion Week werden gedraaid, maar daar heb ik alleen maar van kunnen leren. Daarom ging ik vol goede moed op nieuw op pad in de meest modebewuste tijdelijke tent van Nederland, op zoek naar de meest modieuze types die mij meer konden vertellen over de belangrijkste trends in de mannenmode. En dat is me gelukt! In deze video spreek ik onder meer met Timor Steffens, Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Bastiaan van Schaik. Ook influencers Giomar Vrolijk, Winston Scheper (Winstonity) en Pim Spoor (Mr. Lunettes) komen aan het woord en geven je een kijkje in de belangrijkste trends voor de mannen in 2017. 


Wat vind jij van deze video? Geef een reactie, ik ben heel benieuwd hoe jullie deze video over de mannenmode trends van 2017 vinden! Welke man uit de video vond jij het leukst om terug te zien?

#trend #amsterdam fashion week #mbfwa #fashion week #januari #bastiaan van schaik #fred van leer #leco van zadelhoff #timor steffens
LEES OOK