Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Vogue Man V: najaarseditie bomvol mannenmode en (mode)helden

21 september 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Vogue Man V: najaarseditie bomvol mannenmode en (mode)helden

Vogue Nederland heeft de nieuwe Vogue Man gelanceerd, in samenwerking met Y by YSL. De nieuwe editie van Vogue Man staat bomvol helden. Benjamin Clementine bijvoorbeeld, die van dakloze straatmuzikant in Parijs opklom tot winnaar van de prijs voor het beste Britse album van 2015 een verhaal dat bijna te mooi is om waar te zijn. 

 

Ook lees je in de nieuwe Vogue Man interviews met onder andere rapper Yung Nnelg en Jesse Klaver over hun persoonlijke helden. Dat je in de mode ook een held kunt worden zonder groot modehuis op je cv, is te lezen in de interviews met Luke Meier van OAMC en de pas afgestudeerde en nu al met prijzen overladen Rushemy Botter. En in het profiel dat Fiona Hering schreef over Helmut Lang, misschien wel de meest eigenzinnige en invloedrijke ontwerper van de afgelopen decennia.

 

Verder staat de nieuwe Vogue Man (alweer de vijfde editie) vol met de allermooiste mannenmode: maatpakken, sportswear en good old denim. Alles bestaat naast elkaar en mag gerust gemixt worden, want regels zijn er dit seizoen niet. Dat zie je in deze vijfde editie van de Nederlandse Vogue Man ook terug in de zeven (!) uitgebreide fashionbooks, waarin je een kijkje krijgt in hoe je de trends kunt stijlen. Zo zie je een aantal lookbooks met hippe pakken in de sectie 'Well suited' en zie je de vele manieren om een oversized trui te dragen. Weliswaar moet je over een flinke portemonnee beschikken om de looks uit de fashionbooks aan te schaffen, maar de Vogue Man is gelukkig een stuk voordeliger: voor 7,95 schaf je 'm al aan bij een boekhandel bij jou in de buurt.


This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#vogue man #magazine #vogue nederland #mannenmode #tijdschrift
LEES OOK