Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen

Zonnebrillen trends 2017 heren

26 juni 2017 geplaatst door Brian Sandifort - x comments
Zonnebrillen trends 2017 heren

Voor heren zijn de zonnebrillen trends 2017 vooral gericht op echte cult-klassiekers. Heel ingewikkeld zijn de zonnebrillen trends 2017 voor heren niet, want het is eigenlijk heel overzichtelijk: de klassieke herenbrillen zijn en blijven uiterst trendy en je ziet natuurlijk heel veel gespiegelde glazen. Voor goedkope trendy heren zonnebrillen kun je terecht bij diverse online webshops, waarbij je voor luttele euro's een kek model kunt aanschaffen. Een voorbeeld van zo'n zonnebrillen webshop is CheapassZonnebrillen.com. Voor een tijdloze bril mag er best wat budget voor worden uitgetrokken en kunnen heren die weten wat ze willen terecht bij het wereldwijd bekende merk Ray-Ban. Zonnebrillen met een groter budget kunnen naar mijn mening beter worden gekocht in de winkel, zodat je een goed overzicht hebt van het aanbod, je direct kunt zien hoe de zonnebril staat en je kunt meteen aanvoelen hoe de zonnebril past. 


Weg met forse zonnebril monturen voor heren

De dikke, zware monturen die een aantal jaar geleden helemaal hip en trendy waren, die kun je nu wel vergeten. De forse monturen van zonnebrillen voor heren zijn uit de trend. Hoe slanker het montuur, hoe beter. Denk aan een dun frame, zoals dat van een klassieker als de pilotenbril. Ook mooi zijn de zonnebrillen voor heren met een dun, plat pootje gemaakt van staalachtige materialen. 


Welke zonnebrillen trends voor heren in 2017 echt upcoming zijn of gewoonweg nooit uit de mode raken? Aan de hand van onderstaande Ray-Ban klassiekers is dat het makkelijkste om te laten zien. Let wel, dit is slechts een indicatie van zonnebrillen trends 2017 voor heren, dus laat je er niet door weerhouden andere zonnebrillen dan deze te rocken. Zeker niet als de zonnebril je heel goed staat ;-) 


Zonnebrillen trends 2017 heren

Stoere zonnebril


Een echte klassieker voor mannen is deze zonnebril. Een strak montuur, vaak te zien bij de rijkelui in films én natuurlijk bij Pornstache uit Orange is the New Black. Kies voor een roze chromen montuur met bruine glazen of ga voor zilver met donker zwarte glazen. Waar je ook heen gaat, of het nu een roadtrip is of gewoon een zonnige dag op het terras, je matcht deze stoere zonnebril voor heren simpelweg met een witte (linnen) shirt. Nog even en je waant je als een rijke vent in Saint Tropez. 

Zonnebrillen trends 2017 heren

De perfecte zonnebril voor een festival


Rond is super trendy. Als ik één trend zou moeten noemen die veel van de zonnebrillen trends 2017 dekt, dan is het wel dat de zonnebrillen ronder zijn dan ooit. Bovendien zijn de ronde zonnebrillen met spiegelende glazen dit jaar extra trendy. Met een zonnebril als deze krijg je wel een beetje een John Lennon gevoel te pakken. Ideaal voor wanneer je je lekker vrij wilt voelen op een festival en je je wilt laten leiden door de beats, de drankjes en het festivaleten. Voor een hipster-touch aan deze zonnebril, voeg je gewoon brillenkoordjes toe aan de uiteinden van de pootjes. Kun je je zonnebril ook voor je torso hangen, zonder dat je bang hoeft te zijn je zonnebril te verliezen. Win win.

Bonus zonnebrillen trend heren 2017: platte glazen! Normaalgesproken hebben brillenglazen een bolling, maar veel zonnebrilglazen hebben tegenwoordig platte glazen. Hypermodern en helemaal on trend
Zonnebrillen trends 2017 heren

Rond comfort


Zoals eerder aangegeven is één van de grootste zonnebrillen trends voor heren in 2017 toch wel dat de zonnebril monturen steeds ronder worden. Kies voor een flitsend montuur in een donkere kleur met lichte glazen (bijvoorbeeld een zwart montuur met gele spiegelglazen) of kies voor een wat lichter montuur voor je zonnebril. Dat staat vooral goed bij een gekleurde huid! Ook niet geheel onbelangrijk is het om te kiezen voor een zonnebril met goed comfort. Je wilt natuurlijk wel een zonnebril opzetten die lekker zit! This article is not available in English at this moment. Would you like to use Google Translate for translation?

#zonnebril #zonnebrillen #trends #2017 #heren #ss17
LEES OOK