Deze website maakt gebruik van cookies die geanonimiseerd website statistieken verzamelen. Het is mogelijk dat er cookies van derde partijen worden geplaatst, zoals Youtube, Facebook en Instagram. Indien je deze niet wilt ontvangen, kun je dit aangeven bij deze partijen. Ik heb het begrepen
Disclaimer van Brian Sandifort

Disclaimer

Inhoud van BrianSandifort.nl

Voel je vrij om afbeeldingen van BrianSandifort.nl te gebruiken voor non-commerciële doeleinden, mits je bij het gebruik van de afbeelding de bron weergeeft en waar mogelijk linkt naar de pagina van herkomst. Mocht je afbeeldingen van BrianSandifort.nl ergens voor gebruiken, dan wordt het enorm op prijs gesteld als dit gemeld wordt aan de auteur. Voor gebruik van afbeeldingen van BrianSandifort.nl voor commerciële doeleinden kun je contact opnemen met de auteur.

Ondanks de zorg en aandacht waarmee BrianSandifort.nl wordt samengesteld, kan BrianSandifort.nl niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuistheden, inconsistentie of onvolledigheid. Tevens kan BrianSandifort.nl niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade - direct of indirect - voor, tijdens of na het bezoeken van BrianSandifort.nl.

Bronvermelding & links

Sommige artikelen op BrianSandifort.nl bevatten afbeeldingen, parafrasen of citaten van derden. Deze inhoud wordt gedeeld voor journalistieke doeleinden. Informatie als deze wordt voornamelijk verkregen door PR-bureaus en andere organisaties die deze informatie delen met de auteur. Indien artikelen afbeeldingen, parafrasen of citaten van derden worden gebruikt in een artikel op BrianSandifort.nl, worden deze gecrediteerd onderaan het artikel. Mocht het onverhoopt en zonder bewuste intenties fout gecrediteerd zijn of ben je de auteursrechtelijke eigenaar en wil je jouw afbeelding, parafrase of citaat niet op BrianSandifort.nl terugzien, dan kun je contact opnemen met de auteur. De veranderingen worden vervolgens zo spoedig mogelijk doorgevoerd.

Artikelen of pagina's op BrianSandifort.nl kunnen links (urls) naar websites van derden bevatten. BrianSandifort.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud van deze websites.

Gesponsord materiaal

Sommige artikelen op BrianSandifort.nl worden gesponsord of zijn tot stand gekomen door een samenwerking. De inhoud van deze artikelen en de meningen en creatieve uitingen die hierin zijn verwerkt, zijn van de auteur en zijn onafhankelijk tot stand gekomen. Een samenwerking of sponsoring vindt alleen plaats indien de auteur volledig achter het product/de dienst staat. Transparantie naar de lezer toe is hierin erg belangrijk. Vandaar dat er bij elk gesponsord artikel duidelijk vermeld staat dat het om een gesponsord artikel gaat.