Over Brian Sandifort

Brian Sandifort – dat is mijn naam! Op dit moment werk ik als functioneel beheerder/online medewerker bij het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag. Een allesomvattende titel, maar zo is mijn functie soms ook. Zo geef ik workshops in het land om vrijwilligers de kennis en kunde te geven om met WordPress en MailChimp aan de slag te gaan, ontwikkel ik uitgebreide e-mailtemplates, optimaliseer ik de website, maak ik onwijs gave online campagnes en ga ik op een strategisch niveau de e-mailmarketing te lijf. Om nog maar te zwijgen over een tv-optreden in 2017 over Orkaan Irma en mijn bestuurrol bij de jongeren van Young Red Cross. 

In 2016 behaalde ik mijn bachelor Communicatie bij Hogeschool Inholland in Den Haag.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van een ontspannen dag aan het strand, in het bos of slenterend door een leuke stad. Verder lach ik graag om memes, blijf ik thuis voor Wie is de Mol? (om de Mol uiteindelijk nooit te ontmaskeren) en doe ik soms nerd-dingen als websites bouwen (zoals deze!). En last but not least: een goede Scandinavische thriller – gedrukt of in de vorm van een serie – is aan mij wel toevertrouwd.

Er bestaat ook videobeeld van mij!

Hier interview ik bijvoorbeeld bekende namen uit de mode-industrie tijdens Amsterdam Fashion Week. Zo veelzijdig.

Video afspelen

Over mijn vaardigheden

MailChimp
WordPress
√ Geslaagd: LinkedIn Assessments
CSS
√ Geslaagd: LinkedIn Assessments
Design thinking
√ Geslaagd: GoodHabitz
Growth Hacking
√ Alumni: Growth for Good (Growth Tribe)
HTML
Google Tag Manager
Google Analytics
Online content
Javascript / jQuery
RegEx
Leuke Instagram Stories maken
Brian Sandifort is een loyale medewerker met een hoge mate van zelfredzaamheid. Brian heeft diverse werkzaamheden op de contentafdeling van BookerZzz BV vervuld waarbij steeds zijn nauwkeurigheid en creativiteit zijn opgevallen.
Xander Snijders