Over Brian Sandifort

Brian Sandifort – dat is mijn naam! Op dit moment werk ik als online/e-mail marketeer bij het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag. Een allesomvattende titel, maar zo is mijn functie ook. En dat is precies wat ik er zo leuk aan vind!

Zo geef ik workshops in het land om vrijwilligers de kennis en kunde te geven om aan de slag te gaan met e-mailmarketing en de website, ontwikkel ik uitgebreide e-mailtemplates, optimaliseer ik pagina’s op de website op basis van inzichten uit de data, maak ik onwijs gave online campagnes en ga ik op een strategisch niveau de leadswerving en e-mailmarketing te lijf. Om nog maar te zwijgen over een tv-optreden in 2017 over Orkaan Irma en mijn betrokkenheid bij de oprichting van het jongerennetwerk Young Red Cross. 

In 2016 behaalde ik mijn bachelor Communicatie. Autodidactisch heb ik mijzelf vele webtalen aangeleerd, waardoor ik kennis heb van HTML, CSS, Javascript, jQuery en PHP. Daarnaast verdiep ik me graag in de technische vraagstukken rondom e-mail marketing software, Google Analytics 4 en Tagmanager en heb ik een fascinatie voor het bouwen van een sterk digitaal merk.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van een ontspannen dag aan het strand, in het bos of slenterend door een leuke stad. Verder lach ik graag om memes, blijf ik thuis voor Wie is de Mol? (om de Mol uiteindelijk nooit te ontmaskeren) en doe ik soms nerd-dingen als websites bouwen (zoals deze!). En last but not least: een goede Scandinavische thriller – gedrukt of in de vorm van een serie – of feel good movie is aan mij wel toevertrouwd.

Er bestaat ook videobeeld van mij!

Vanaf 2013 had ik een blog waar ik artikelen schreef over mannenmode. Hiervoor interviewde ik bijvoorbeeld bekende namen uit de mode-industrie tijdens Amsterdam Fashion Week. 

Video afspelen

Over mijn vaardigheden

Online Marketing
√ Geslaagd: Basisprincipes van Online Marketing (Google & IAB)
E-mailmarketing
Gender & Sexuality: Diversity & Inclusion in the Workplace
√ Geslaagd: Gender & Sexuality: Diversity & Inclusion in the Workplace (University of Pittsburg, cursus, behaald juli 2020)
MailChimp
Wordpress
√ Geslaagd: LinkedIn Assessments
CSS
√ Geslaagd: LinkedIn Assessments
Design thinking
√ Geslaagd: GoodHabitz
Growth Hacking
√ Alumni: Growth for Good (Growth Tribe)
HTML
Google Tag Manager
Google Analytics
Online content
Javascript / jQuery
RegEx
Leuke Instagram Stories maken
Brian Sandifort is een loyale medewerker met een hoge mate van zelfredzaamheid. Brian heeft diverse werkzaamheden op de contentafdeling van BookerZzz BV vervuld waarbij steeds zijn nauwkeurigheid en creativiteit zijn opgevallen.
Xander Snijders